DDM Kamarád



Minulý týden v DDM Kamarád Třemošná byl ve znamení soutěží, sportu a velikonočního tvoření. Ve Zruči se soutěžilo v aerobicu a naši zástupci z tanečního souboru ŠKRTT si odnesli cenu diváků za vítěznou taneční pódiovou skladbu. Stejný soubor se zúčastnil v pátek taneční soutěže v Plzni v KD Peklo, kde skončil na sedmém místě v kategorii dospělých. V sobotu se pořádal také tradiční Velikonoční fičák, což je 7 hodin pohybu. Konkrétně měli organizátoři pro zájemce připraven cycling, jumping, bosu, fitbally a také výrobu velikonočních dekorací. Sobotní akci navštívilo kolem 60 účastníků.

V neděli se opět soutěžilo. Tentokrát v bowlingu a to ve dvou kategoriích (děti a junioři). Celkem si zakoulet přišlo 15 soutěžících. Poslední akcí, kterou DDM Kamarád v minulém týdnu uspořádal byla velikonoční dílna v Klubu v Horní Bříze, na konci které všichni uměli plést pomlázky, ozdobné copy a zdobit věnce.
 

Akční týden - březen 2010

 

zpět

 


© DDM Kamarád Třemošná, Tyršova 916, 330 11 Třemošná, tel. a fax: 377 953 651, info@ddmkamarad.cz design by ERB Production s.r.o.