DDM Kamarád



Lyžovačka s Kamarádem

První únorovou nedělí (6.2.2011) skončila „Lyžovačka s Kamarádem“, která se konala pravidelně v neděli už od začátku ledna. DDM Kamarád tuto zimní akci pořádal již čtvrtým rokem. Celkem možnosti naučit se jezdit na lyžích či snowboardu využilo 25 dětí, 1 student a 5 dospělých. Výuka zimních radovánek probíhala na svahu Samoty v Železné Rudě pod vedením zkušených instruktorů.

V dopoledních hodinách děti opakovaly, co se naučily předešlý výcvik a po polední pauze, kdy si odpočinuly a posilnily, následovala nová výuka. Při posledním výjezdu si již poměrně zdatní lyžaři a s snowboarďáci zazávodili a předvedli své pokroky rodičům. U některých šlo skutečně o obrovské pokroky, protože 6 dětí stálo z kraje ledna na lyžích úplně poprvé.

Po absolvování kurzu obdržel každý osvědčení, diplom a medaili. Pro organizátory je velikou odměnou fakt, že si zúčastněné děti tento sport oblíbily, pronikly do něho a domů se vrátily zdravé a plné zážitků, takže se s mnohými příští rok určitě znovu shledáme.  

Lyžovačka s Kamarádem 2011


zpět

 


© DDM Kamarád Třemošná, Tyršova 916, 330 11 Třemošná, tel. a fax: 377 953 651, info@ddmkamarad.cz design by ERB Production s.r.o.