DDM Kamarád



Sobota v Trnové a neděle v Záluží byly ve znamení Maškarních bálů. Dům dětí a mládeže Kamarád Třemošná ve spolupráci s městem Třemošná uspořádal v KD Záluží pro děti i dospělé zábavné odpoledne v maskách. V Trnové se na organizaci podílelo odloučené pracoviště DDM Kamarád Horní Bříza a místní základní škola. Oběma pořady provázel zkušený moderátor DDM Michal Křížek alias „MAJKY“. Opět byly pro děti připraveny soutěže o sladké ceny a oba bály vrcholily ohodnocením nej masek. V Záluží si celkem 23 dětí odneslo hodnotné ceny za zpracování a prezentaci své masky. V úplném závěru se losovala výherní vstupenka, jejíž majitel obdržel značkové in-line brusle.

DDM Kamarád spolu s městem Třemošná, ZŠ a MŠ Trnová a sponzory, kterým patří velký dík, udělal o víkendu radost čtyřem stům účastníků. A že šlo o skutečnou radost dokládají rozesmáté obličeje na přiložených fotografiích.
 

Maškarní víkend s DDM - únor 2010

 

zpět

 


© DDM Kamarád Třemošná, Tyršova 916, 330 11 Třemošná, tel. a fax: 377 953 651, info@ddmkamarad.cz design by ERB Production s.r.o.