DDM Kamarád


Vítězkou regionálho kola Dívka roku 2010, kterou uspořádal v neděli Dům dětí a mládeže Kamarád Třemošná, se stala Klára Macháčková z Radnic zároveň si odnesla i titul MISS Foto. Druhé místo patří Anetě Onodyové z Březové a třetí příčku obsadila Jessica Kuttová z Horní Břízy.
První dvě tedy Klára Macháčková a Aneta Onodyová postupují do národního kola, které se bude konat 15. 5. 2010 v Jičíně.

Další tituly:
Dívkou roku Plzeňského deníku pro rok 2010 je Simona Krákorová
Dívkou roku Rádia KISS PROTON pro rok 2010 je Adriana Schedivá
Dívkou roku TV ZAK pro rok 2010 je Eliška Kučerová

Soutěžním odpolednem již po sedmé provázel moderátor Jan Čenský a atmosféru, která byla inspirována hudebními legendami dokreslil Petr Šiska s kapelou Legendy se vrací. Pozvání coby hlavní host přijala zpěvačka Ewa Farna, která v závěru pořadu zazpívala.

Kromě soutěžení o postup do národního kola však mělo odpoledne i charitativní význam. Výtěžek z prodeje vstupenek věnoval Dům dětí a mládeže Kamarád Třemošná Honzíkovi Vaňkovi ze Záluží. Atmosférou v sále se nechali strhnout i další přítomní, jmenovitě Libor Vlach, Jaroslav Veverka, salon HairUP! a Petr Šiška s legendami, kteří částku dorovnali. Honzíkovi a jeho rodičům tak pokryli náklady na nákup polohovací postele.


 

Regionální kolo soutěže Dívka roku 2010 - 18.4.2010

 



zpět

 


© DDM Kamarád Třemošná, Tyršova 916, 330 11 Třemošná, tel. a fax: 377 953 651, info@ddmkamarad.cz design by ERB Production s.r.o.