DDM Kamarád


Den dětí ve Třemošnée


DDM Kamarád Třemošná o uplynulém víkendu uspořádal dva dny dětí, a to v Horní Bříze a ve Třemošné. Dohromady s námi tento den přišlo oslavit přes 800 návštěvníků, kteří si odnesli sladké i hodnotné ceny a spoustu prima zážitků. Děti si užily soutěží a her s indiány, skákací hrad, výtvarné a kreativní aktivity, turnaj v bowlingu a pěnovou koupel, kterou uspořádaly příslušné sbory dobrovolných hasičů, kterým, stejně jako všem sponzorům, patří velké DÍKY. Dokonce nás přijela navštívit z dalekého Třince i Markéta Konvičková – finalistka Česko-Slovenské Superstar.

Dny dětí jsou poslední větší akcí pořádanou DDM Kamarád ve školním roce. Čeká nás ještě poslední a to tuhle sobotu ve Zruči ve spolupráci s PS Zruč a poté se už můžeme těšit na další nabídku připravených akcí: již tradiční letní dětský tábor v Klenovicích, vodácký víkend a příměstský tábor, které proběhnou o prázdninách. Přejeme Vám hezký konec školního roku a krásné prázdniny nejlépe s námi.

Den dětí ve Třemošné - květen 2010


zpět

 


© DDM Kamarád Třemošná, Tyršova 916, 330 11 Třemošná, tel. a fax: 377 953 651, info@ddmkamarad.cz design by ERB Production s.r.o.