DDM Kamarád



Den dětí s Kamarádem

Letošní oslava Dne dětí začala tradičně dopoledne v DDM Kamarád loutkovou pohádkou Jak Honza vyzrál na princeznu, která je nejhranější pohádkou našeho loutkářského souboru.

Odpoledne oslavy pokračovaly již tradičně v areálu Bowlingu Třemošná, a byly mimořádně úspěšné. A to nejen proto, že se oslav zúčastnilo velké množství dětí a jejich rodičů, ale také díky tomu, že jsme návštěvníkům nabídli řadu zajímavých vystoupení a soutěží.

Hlavním hostem odpoledne byla zpěvačka Bára Zemanová, která svými písničkami k pódiu přilákala nejen děti.

K dalším vystoupením, která si vysloužila potlesk publika, patřila choreografie tanečních skupin Škrtt a Škrtinky při našem domě dětí, a to pod vedením Anežky Kyvířové.

velký obdiv také vzbudil americký step, kterému se učí děti díky paní Gentnerové na našem odloučeném pracovišti v Ledcích. Stranou nesmí zůstat ani další odloučené pracoviště domu dětí Sportcentrum Chanos, které se ctí prezentovalo cvičení jumpingu secvičené Radkem Mulačem a sestava aerobiku nastudovaná Ladou valentovou.

Kromě bohaté nabídky vystoupení si mohly děti vysoutěžit drobné ceny v několika soutěžích, kde prokázaly nejen sovu obratnost, ale i výtvarné nadání.

Díky Sdružení dobrovolných hasičů Třemošná si také děti ve dvou disciplínách vyzkoušely, jak je práce hasičů nelehká. SDH se také postaralo o neobvyklou pěnovou koupel, ve které se děti doslova vyřádily.

Závěr celého odpoledne, které patřilo v Třemošné dětem, patřil bowlingovému turnaji, při kterém si o ceny zasoutěžili s velkou chutí i ti nejmenší.

Celým dnem provázel návštěvníky moderátor Michal Křížek a o příjemnou atmosféru se také postarali Mach s Šebestovou, nejen proto, že dětem rozdávali balónky.

věříme, že všichni, kteří s námi přišli oslavit Den dětí, odcházeli domů s dobrou náladou a plni nových zážitků.



 

Den dětí s Kamarádem v Třemošné - 31.5.2009

   

zpět

 


© DDM Kamarád Třemošná, Tyršova 916, 330 11 Třemošná, tel. a fax: 377 953 651, info@ddmkamarad.cz design by ERB Production s.r.o.