DDM Kamarád


Dům dětí a mládeže Kamarád Třemošná ve spolupráci s městem Třemošná jako každý rok uspořádal dětský maškarní karneval pro děti.

Účast byla překvapivá. KD v Záluží praskal doslova v základech. Pořadatelé museli otevřít přísálí místního kulturního domu. Přišlo přes 250 rodičů se svými ratolestmi.

Pro děti byl připraven pestrý program. A to především kopa soutěží, samozřejmě o sladké ceny, taneční vystoupení a dokonce soutěž pro dospělé. Ty si zasoutěžili ve skákáni na fitballech o troje kolečkové brusle.

Velký úspěch mělo předtančení skupiny ŠKRTT DDM Kamarád těch nejmenších s názvem Berušky a tradičně pak i vystoupení skupiny UNLIMITED DDM Kamarád pracoviště Horní Bříza.

Vyvrcholením celého odpoledne bylo vyhodnocení 20 ti nejlepších masek a udělení tří zvláštních cen o sladké dorty. Ten si odnesl nejmladší účastník v masce, nestrašidelnější maska a nejpracnější. Celým odpolednem provázela Iva Kokešová.

Karneval by se neobešel tradičně bez sponzorů, kteří se postarali o krásné ceny. Všem patří velké poděkování.


 

Maškarní karneval v kulturním domě v Záluží - 22. 2. 2009

 

zpět

 


© DDM Kamarád Třemošná, Tyršova 916, 330 11 Třemošná, tel. a fax: 377 953 651, info@ddmkamarad.cz design by ERB Production s.r.o.