DDM Kamarád


První únorová neděle ožila v místním Klubu Horní Bříza maskami. DDM Kamarád Třemošná ve spolupráci s DDM Radovánkem Kaznějov uspořádal tradiční dětský maškarní karneval. Účast byla veliká.I přes hrozící chřipkovou epidemii přišlo kolem 200 účastníků.

Kromě soutěží pro děti byly letos jako perlička připravené soutěže i pro jejich rodiče. Obě kategorie se pustily do klání plnou vervou. Děti soutěžily o sladké pamlsky a rodiče bojovali o kolečkové brusle. Program byl bohatý, všichni pak mohly shlédnout taneční vystoupení skupiny UNLIMITED DDM Kamarád pracoviště Horní Bříza, které mělo veliký úspěch.

Dále měli účastníci možnost zakoupení tomboly a vyvrcholením pak bylo vyhodnocení 10 nejlepších masek, které vybrala odborná porota složena z řad přítomných rodičů.

Celým odpolednem provázela Iva Kokešová a Michal Křížek s hudebním doprovodem bratrů Beranových. Karneval by se neobešel tradičně bez sponzorů, kteří se postarali o krásné ceny.

Všem patří velké poděkování.

 

Maškarní karneval v Klubu Horní Bříza - 1. 2. 2009

zpět

 


© DDM Kamarád Třemošná, Tyršova 916, 330 11 Třemošná, tel. a fax: 377 953 651, info@ddmkamarad.cz design by ERB Production s.r.o.