DDM Kamarád


Kamarád opět připravil Oslavy „ Dne dětí“

Třemošenské nedělní oslavy začaly jako každý rok loutkovým představením v Domě dětí Kamarád. Tentokrát si třemošenští loutkáři připravili premiéru pohádky „Chytrá princezna“. Po představení následovala ukázka loutek. Děti si samy mohly vyzkoušet vodění loutek.

Vše následně vyvrcholilo odpoledním programem v prostorách bowlingu ve Třemošné. Děti soutěžily o ceny, využily atrakcí – obří skluzavky a fotbalisty, shlédly taneční a cvičební vystoupení.

Místní hasiči připravili pro děti pěnovou lázeň, kde se děti dostatečně vyřádily.

Na úplný závěr si děti zahrály bowlingový turnaj o ceny. Vítězové jednotlivých věkových kategorii – do 6 let Martina Košková, do 9 let Sára Kubíková, do 12 let Tadeáš Pudelský a nad 12 let David Bohmann obdrželi od pořadatelů pěkné ceny.

Zlatým hřebem celého odpoledne beze sporu bylo vystoupení Zbyňka Drdy – vítěze Superstar, který dětem nejen zazpíval, ale poskytl autogramiádu a zapojil se také do soutěží.

Nedělní počasí nám přálo a akci navštívilo dohromady přes 300 návštěvníků. Slovem provázel celé odpoledne tradičně Zbyněk Janíček a převlečení klauni, kteří rozdávali dětem balónky.

Poděkování za zdařilý průběh oslav patří především místním sponzorům a spolupořadatelům firmy bowling Třemošná.

 

 

Oslavy Dne dětí v Třemošné

 

zpět

 


© DDM Kamarád Třemošná, Tyršova 916, 330 11 Třemošná, tel. a fax: 377 953 651, info@ddmkamarad.cz design by ERB Production s.r.o.