DDM Kamarád


Tak jako v loňském roce,tak i letos uspořádal Dům dětí a mládeže Kamarád Třemošná lyžařský kurz ,o který byl letos veliký zájem.Celkem bylo přihlášeno 42 účastníků.Rozdělili jsme družstva na lyžaře začátečníky, lyžaře pokročilé, snowboard - začátečníci a pokročilí.
Družstva vedli školení instruktoři s licencí. Počasí nám přálo, až na jednu neděli, kterou jsme museli odvolat vzhledem k nadměrnému větru a dešti. Bohužel jsme se nevyhnuli ani některým zraněním, ale to už asi k takovému výcviku patří. Velkou odměnou pro nás bylo, když někteří žáci, kteří stáli na lyžích úplně poprvé se nemohli dočkat až bude zase neděle a pojedou na výcvik. Se slovy: „to je můj nejlepší den v životě“se vrhli z kopce dolů.
Poslední výcvikovou neděli si děti i vedoucí opravdu užili. Nad Železnou Rudou bylo krásné slunečné počasí a děti nám předvedly, co se skutečně naučily. Dostaly sladkou čokoládovou medaili a drobný dárek. Děti, které absolvovaly celý kurz, dostaly osvědčení a ostatní dostaly diplom. Tak zase příští rok.
Lyžování zdar!

I. Jelínková
 

Lyžařský kurz - leden a únor 2008 - Šumava

zpět

 


© DDM Kamarád Třemošná, Tyršova 916, 330 11 Třemošná, tel. a fax: 377 953 651, info@ddmkamarad.cz design by ERB Production s.r.o.